Odaymo Schilder en Decoratiewerken

ambacht voor een betaalbare prijs

Decoratiewerken

Voor al uw decoratiewerken bent u bij Odaymo schilder en decoratiewerken aan het juiste adres. Decoratiewerk dat vakkundig wordt uitgevoerd. Decoratie voor het plafond of de muur maar ook de ornamenten en sierlijsten kunnen worden toegepast voor een bijzondere uitstraling van uw woning. Het ambacht van Odaymo komt hier goed tot zijn recht.

plafonddecoratie

Voor al uw decoratiewerken bent u bij Odaymo schilder en decoratiewerken aan het juiste adres. Decoratiewerk dat vakkundig wordt uitgevoerd. Odaymo schilder en decoratiewerken kan uw plafond een prachtige uitstraling geven door te werken met gipsplaten. Hierdoor ontstaat een verlaagd plafond waarbij op een speelse manier lichtelementen aangebracht kunnen worden of patronen en verschillende dieptes.

 
 Lees meer wanddecoratie

Odaymo schilder en decoratiewerk kan een compleet wandmeubel voor u maken, waarbij de tv wordt ingebouwd evenals een open haard.Odaymo schilder en decoratiewerk kan een compleet wandmeubel voor u maken, waarbij de tv wordt ingebouwd evenals een open haard. Het betreft een knap staaltje ambacht met heel veel mogelijkheden zoals wandmeubels, kasten, het hoofdeinde van het bed, kortom alles is mogelijk met gipsplaat.

 Lees meer 


Ornamenten en sierlijsten

Odaymo schilder en decoratiewerken verwerkt rozetten, sierlijsten en plinten tot een mooi geheel.Odaymo schilder en decoratiewerken verwerkt rozetten, sierlijsten en plinten tot een mooi geheel.
Niet alleen voor het plafond maar ook de wanden kunnen met sierlijsten een compleet andere uitstraling krijgen. Klassiek of modern, strak of sierlijk met of zonder uitgebreide motieven.

 Lees meer