Odaymo Schilder en Decoratiewerken

ambacht voor een betaalbare prijs

binnen schilderwerk

Odaymo schilder en decoratiewerken heeft de vaardigheden en ervaring om uw huis vakkundig te schilderen. Deskundig advies om de juiste kleur uit te zoeken voor een geheel nieuwe look van uw huis. Milieubewust in de keuze van materiaal, op maat en tegen een betaalbare prijs. Naast een nieuwe en mooie kleur verf wordt bijvoorbeeld een vloer of trap door de nieuwe verflaag beschermt tegen slijtage. In de keuken of badkamer waar meer vocht is beschermt de verflaag ook tegen schimmels.

Deskundig advies om de juiste kleur uit te zoeken voor een geheel nieuwe look van uw huis. Milieubewust in de keuze van materiaal, op maat en tegen een betaalbare prijs.

Naast een nieuwe en mooie kleur verf wordt bijvoorbeeld een vloer of trap door de nieuwe verflaag beschermt tegen slijtage. In de keuken of badkamer waar meer vocht is beschermt de verflaag ook tegen schimmels.

Odaymo schilder en decoratiewerken heeft de vaardigheden en ervaring om uw huis vakkundig te schilderen.      Odaymo schilder en decoratiewerken heeft de vaardigheden en ervaring om uw huis vakkundig te schilderen.