Odaymo Schilder en Decoratiewerken

ambacht voor een betaalbare prijs

Schilderswerken

Odaymo schilder en decoratiewerken heeft de vaardigheden en ervaring om uw huis vakkundig te schilderen. Deskundig advies om de juiste kleur uit te zoeken voor een geheel nieuwe look van uw huis. Milieubewust in de keuze van materiaal, op maat en tegen een betaalbare prijs.Binnen schilderwerk

Odaymo schilder en decoratiewerken heeft de vaardigheden en ervaring om uw huis vakkundig te schilderen. Deskundig advies om de juiste kleur uit te zoeken voor een geheel nieuwe look van uw huis. Milieubewust in de keuze van materiaal, op maat en tegen een betaalbare prijs.

 Lees meer 


Odaymo schilder en decoratiewerken voor uw gevel, kozijnen en alles wat verder buiten geschilderd moet worden.Buiten schilderwerk

Odaymo schilder en decoratiewerken voor uw gevel, kozijnen en alles wat verder buiten geschilderd moet worden. Professioneel advies, de juiste verf, milieubewust en duurzaam voor een mooi resultaat. Odaymo schilder en decoratiewerk zorgt dat uw woning is beschermd tegen de verschillende weersinvloeden, waardoor het hout bijvoorbeeld langer meegaat. Het geeft tevens uw woning een mooie uitstraling.

 Lees meer 


Behangen

Odaymo schilder en decoratiewerk kan ook uw muren behangen of een combinatie met schilderwerk en behang, alles is mogelijk. Odaymo schilder en decoratiewerk kan ook uw muren behangen of een combinatie met schilderwerk en behang, alles is mogelijk. Behang geeft vaak kleur, design en karakter aan een kamer die je met verf gewoon niet kan bereiken. Als u op zoek bent naar een heel specifieke kleur of de mogelijkheid wilt hebben om af en toe van kleur te veranderen, kunt u overwegen overschilderbaar behang te overwegen. Dit behang heeft een keuze uit een groot aantal textuureffecten en ontwerpen.

 Lees meer Stukadoren

Odaymo schilder- en decoratiewerken verzorgt ook stucwerk. Met stucwerk kan je oneffenheden en beschadigingen wegwerken en wordt de muur weer glad en egaal. Odaymo schilder- en decoratiewerken verzorgt ook stucwerk. Met stucwerk kan je oneffenheden en beschadigingen wegwerken en wordt de muur weer glad en egaal. De wanden worden hierdoor ook minder zuigend en draagmuren blijven hun stevigheid behouden. Daarnaast is het stucen van een wand of plafond ook een stuk duurzamer dan het verven van het oppervlak.

 Lees meer