Odaymo Schilder en Decoratiewerken

ambacht voor een betaalbare prijs

Onderhoud

Odaymo schilder en decoratiewerken is er ook voor het onderhoud van uw schilderwerk. Zowel binnen als buiten schilderwerk moet onderhouden worden waardoor de levensduur van het schilderwerk wordt verlengd. Het houtwerk wordt beter beschermd, u bespaart hogere renovatiekosten en de uitstraling van het schilderwerk blijft mooi, wat weer wat doet met het waardebehoud van uw woning.

wandisolatie

Odaymo schilder en decoratiewerk heeft de perfecte oplossing voor warmte en geluidsisolatie. Odaymo schilder en decoratiewerk heeft de perfecte oplossing voor warmte en geluidsisolatie. Goed geïsoleerde wanden van gipsplaten verhogen niet alleen het woongenot, maar kan ook een aanzienlijke besparing op de energiekosten betekenen. 

 Lees meer 


renovatie

Odaymo schilder en decoratiewerk streeft naar duurzaamheid. Als bijvoorbeeld een paneeldeur gerenoveerd kan worden dan is dat niet alleen duurzaam maar vaak ook een goedkoper en mooier alternatief dan een compleet nieuwe deur.Odaymo schilder en decoratiewerk streeft naar duurzaamheid. Als bijvoorbeeld een paneeldeur gerenoveerd kan worden dan is dat niet alleen duurzaam maar vaak ook een goedkoper en mooier alternatief dan een compleet nieuwe deur. Na de renovatie van uw paneeldeur ziet de deur er weer als nieuw uit!

 Lees meer 


reparatie

Odaymo schilder en decoratiewerk repareert ook houtrot. De door rot of schimmel aangetaste houten delen worden verwijderd en behandeld met de juiste materialen zodat het hout opnieuw beschermd is tegen vocht en schimmels. Odaymo schilder en decoratiewerk repareert ook houtrot. De door rot of schimmel aangetaste houten delen worden verwijderd en behandeld met de juiste materialen zodat het hout opnieuw beschermd is tegen vocht en schimmels. Door houtrot tijdig te behandelen voorkomt u dat bijvoorbeeld een heel kozijn vervangen moet worden. Deelvervanging is hierdoor kostenbesparend en milieuvriendelijker.

 Lees meer